Restaurang Pråmen i Åhus

Restaurang
Gamla Skeppsbron 4, Åhus

EN HELHETSUPPLEVELSE MED MATEN I FOKUS

Restaurang Pråmen i Åhus är en flytande restaurang, som ligger i Åhus marina, den ägs och drivs av Mathias Björk och hans fru Jessica Nordh. Restaurang Pråmen har funnits sedan 2003, men Mathias och hans familj har drivit restaurang i Åhus hamn sedan 1996. 

Fina råvaror och hög kvalitet är viktigt. Här görs det mesta från grunden. Alla rätter är komponerade med kunden i fokus och för att skapa unika och fantastiska smaker görs t ex alla såser, vinnegretter och fyllningar från grunden. Här odlas tom många av de örter som används, så som basilika, rosmarin, mynta och chili. 

Här görs även egen mjukglass och glasspinnar. Både glass gjord på mjölk och grädde från en lokal gård, samt helt vegansk och mjölkfri glass. Den mjölkfria glassen är gjord på riktig frukt och bär. Ingen glass innehåller några onödiga tillsatser, bara rena råvaror. Det ger en massor med smak!

Nu finns även Åhus Tonics, det är också en egenproducerad produkt. Läsk och tonics gjorda på rena, ekologiska råvaror, utan tillsatser. De ger lyxiga drinkar  utöver det vanliga, finns bl a Tonic, GrapeTonic, Mojito och Tom Collins.

På restaurang Pråmen är alla välkomna!

Det är stället där olika åldrar möts och en familjär stämning råder.