SALT Restaurang
Måndag
Brässerad fläsksida // Vegetarisk brässerad morot
serveras med krispigt svål/crispy kokos, kokt potatis, surkål och citronemulsion
Veckans fisk: Fish and chips på Matrikets vis serveras med hemmagjorda pommes och smörig remouladsås
Tisdag
Raggmunkar med stekt fläsk // Vegetarisk raggmunkar och tempeh
serveras med lingon, slaw på sparris och parmesan
Veckans fisk: Fish and chips på Matrikets vis serveras med hemmagjorda pommes och smörig remouladsås
Onsdag
Lasagne bolognese // Vegetarisk Lasagne av röda linser
serveras med husets hemmagjorda färskost, basilika och lågtempade tomater
Veckans fisk: Fish and chips på Matrikets vis serveras med hemmagjorda pommes och smörig remouladsås
Torsdag
Grillad coq au vin // Vegetarisk grillad rotselleri
serveras med ramslökspuré och grillad schalottenlök
Veckans fisk: Fish and chips på Matrikets vis serveras med hemmagjorda pommes och smörig remouladsås
Fredag
Tacoburgare // Vegetarisk Tacoburgare
serveras i tortilla med morotspommes, dirty nachos och jalapeñobearnaise
Veckans fisk: Fish and chips på Matrikets vis serveras med hemmagjorda pommes och smörig remouladsås