Araslöv Golf och Resort
Måndag
Örtbakat tupplår: dragon, äpple, hasselnötter, smörskum och krämigt matvete
Veckans vegetariska: Variation på betor picklade senapsfrön, lingongelé, persiljerot och yoghurtbollar
Tisdag
Stekt fläsk: saltgurka, rårörda lingon, lök- och persiljesås och kokt potatis
Veckans vegetariska: Variation på betor picklade senapsfrön, lingongelé, persiljerot och yoghurtbollar
Onsdag
Fisk- och skaldjursgryta: saffran, blekselleri, morot, krutonger, citrusaioli och potatispuré
Veckans vegetariska: Variation på betor picklade senapsfrön, lingongelé, persiljerot och yoghurtbollar
Torsdag
Färslimpa - jordärtskocka, stekt svamp, enbärssky och pommes rissolées
Veckans vegetariska: Variation på betor picklade senapsfrön, lingongelé, persiljerot och yoghurtbollar
Fredag
Porterstek: smörstekt spetskål, rårörda svarta vinbär, gräddsås och saltbakad potatis
Veckans vegetariska: Variation på betor picklade senapsfrön, lingongelé, persiljerot och yoghurtbollar
Om Araslöv Golf och Resort
Välkomna att boka bord på 044-71131. Köket förbehåller sig rätten att ändra menyn efter vad naturen och säsongen har att erbjuda! Finns även möjlighet till lunchcatering, för mer info ring oss!
Öppet: Måndag-fredag 11.30-14.00