Lör 21 Okt 2023 15:00

Afternoon Jazz – Sinne Eeg & Thomas Fonnesbaek

Kulturkvarteret Kristianstad, Kristianstad
Sinne Eeg & Thomas Fonnesbaek
Upplev en enastående jazzduo som vågar ta musiken till nya och spännande höjder. Sinne Eeg och Thomas Fonnesbaek levererar något modigt och unikt – med en helt egen stil! Utan behov av ett helt band eller avancerad ljudproduktion, förlitar de sig bara på bas och röst. En musikalisk äventyrslust som få kan bemästra!

Sinne Eegs självförtroende lyser fram i framförandet med en fyllig ton som ackompanjeras på ett enastående sätt av Thomas Fonnesbaeks varma och intuitiva basspel. Redan vid de första tonerna upptäcker du den otroliga rymden i deras musik, vilket skapar utrymme för båda musikernas kreativitet och spontanitet.

Sinne och Thomas lyssnar uppmärksamt på varandra och inspirerar varandra till att ta chanser, som eleganta danspartners reagerar de på varandras rörelser. Resultatet är helt enkelt magiskt och förtrollande. Eeg-Fonnesbæk har släppt två album och har blivit belönade med Danish Music Award för bästa vokala jazzutgivning. Missa inte chansen att uppleva denna enastående duo som bjuder på musikupplevelser utöver det vanliga.