Lör 25 Mar 2023 11:00

Familjelördag

Kulturkvarteret Kristianstad, Kristianstad
Under våren arrangerar vi tre Familjelördagar på Kulturkvarteret! Här hittar ni en massa roliga programpunkter som: sagor, lekar, pyssel, bokbytarbord, familjekör och annat kul!

Här kommer programmet i litet format:

11.00 – Tipsrunda med Malin
11.00 – Bokbytarbord
11.00 – Pyssla i Kilen med Malin
11.15 – Magi i Bokskogen
12.00 – Familjekör med Tania
14.00 – Musikskolans orkester Blåsvädret

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

11.00 – Tipsrunda med Malin

Tipsrunda med Malin och vem vet, det kanske gömmer sig något smarrigt i prispotten.

11.00 – Bokbytarbord

Kom och byt böcker med oss på Kulturkvarteret! Även om du inte har några böcker att byta så går det bra att ta hem en bok ändå.

11.00 – Pyssla i Kilen med Malin

Är du och ditt barn på jakt efter något rolig och kreativ? Då har vi den perfekta lösningen! Vårt pysselevenemang är en unik möjlighet för barn att utforska sin kreativitet, lära sig nya färdigheter och ha roligt medan de skapar minnen som varar för evigt.

11.15 – Magi i Bokskogen

Upplev magin i sagorummet Bokskogen! Vi berättar ljud- och ljussagor för barn från 3 år.

12.00 – Familjekör med Tania

Här får barnen utforska sina egna röster tillsammans med Tania. De får upptäcka naturens pulserande hjärta, vinden och andningen, de fyra elementen, lamadjuren och den stora fågeln kondoren i Andernas höga berg i Sydamerika. Det handlar inte om att sjunga fint, fult eller rätt utan med hjälp av sång och rörelse får barnen istället upptäcka var och ens unika sätt uttrycka sina känslor.

14.00 – Musikskolans orkester Blåsvädret

Musikskolans orkester Blåsvädret bjuder på ett svängigt, blandat program med bla filmmusik. Vi visar och berättar också lite om blåsinstrumenten som vi spelar.