Tor 23 Feb 2023 20:00

American Aquarium & Kirby Brown (US)

Biljardkompaniet, Kristianstad
Publiksuccén till Biljardkompaniet våren 2023!

Trots, eller kanske tack vare, 20 hårda år i turnébussen är American Aquarium och frontmannen BJ Barham fortfarande här och bättre än någonsin. Sedan några år tillbaka är Barham nykter och vid sidan av musiken är familjen högsta prioritet. Ett lugn och en balans i tillvaron som gjort Barham gott. Han har mognat som artist och som låtskrivare och är helt på att göra jobbet som krävs för att nå ut till sin publik.

American Aquarium är bandet som är nästan omöjligt att inte älska. Vi vet inget band som så enträget byggt sin fanbase genom att bara spela och turnera på och samtidigt se till att vara under ständig utveckling. För alla oss som inte kan motstå band och artister som Drive-By Truckers, Chris Knight eller Turnpike Troubadours är American Aquarium mitt i prick. BJ Barham har hittat sitt sätt att förvalta arvet efter uppenbara förebilder som som Woody Guthrie och Bruce Springsteen.

American Aquarium har varit på väg till Skandinavien flera gånger men det satte pandemin P för. Och inte bara det. Bandet publiksuccé har gjort dem extremt efterfrågade på hemmaplan och det har varit svårt att hitta en ny turnéperiod. Men nu står det klart att de kommer till Biljardkompaniet februari 2023. Äntligen!

Support:
Texas-födde Kirby Brown ansluter till turnén som support. Visserligen bor Brown numera i Nashville men verkar i en varsamt förnyad men ändå klassisk Texas singer/songwriter-tradition.

TIDER / BILJETTER
Insläpp från: 18:00
Showstart ca: 20:00
Förköp: 245 kr (Medlem/student 195 kr) via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop City och Direkten ombud.
Åldersgräns: 18år.

Mer om biljetter och tillgänglighet hittar du här:
http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Äta innan showen? Boka bord på boka@biljardkompaniet.se, meny finns på www.facebook.com/biljardkompaniet


Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Kompakt Disk. Med stöd av Studiefrämjandet Skåne-Blekinge, Kulturrådet, Svensk Live, Skånsk Live, Region Skåne och Kristianstads kommun.

Åldersgräns

18 år.

Arrangör

Kulturföreningen Äntligen

info@kulturforeningenantligen.se