Fre 01 Juli 2022 13:00

13-18 år: Barbacka TakeOver - för barn och unga med funktionsvariationer

Kulturhuset Barbacka, Kristianstad
Gillar du att dansa, spela teater eller skapa konst?
Fredagen den 1 Juli kl. 13.00-14.30 har vi två olika aktiviteter på Kulturhuset Barbacka för dig mellan 13 och 18 år som har en funktionsvariation. Välj mellan DANSTEATER och MARBLEART MOVEMENT. Alla som vill kan vara med och självklart kommer vi också att fika! Workshopen är gratis, men kräver föranmälan eftersom vi har begränsat antal platser.


DANSTEATER
Gillar du att dansa och spela teater? Här har du chansen att prova på båda tillsammans. Med hjälp av våra pedagoger leker vi oss fram och skapar från idé till föreställning. Alla som vill kan vara med och självklart kommer vi också att fika! Workshopen är gratis, men kräver föranmälan eftersom vi har begränsat antal platser.
Pedagoger:
Charlotte Hüllert – Teaterpedagog
Cornelia Stjernberg – Danspedagog
Hassan Ali - Assistent


MARBLEART MOVEMENT
Gillar du att dansa och skapa konst? Här har du chansen att möta rörelse och färg på ett nytt sätt i en lekfull upplevelse. Med stöd av våra pedagoger experimenterar vi fram ett gemensamt konstverk där rörelse, marmorering och tryckbokstäver får visa vägen. Konstverket som skapas under workshopen kommer vara en del av utställningen BARBACKA TAKEOVER som invigs den 11 augusti på Kulturhuset Barbacka. Alla som vill kan vara med och självklart kommer vi också att fika! Workshopen är gratis, men kräver föranmälan eftersom vi har begränsat antal platser.
Pedagoger:
Jessika Ström - Danspedagog
Cilla Midhall – Konstpedagog
Jens Lundberg – Konstpedagog
Johannna Bohlin - Konstpedagog

Anmälan skickas till : lov@kristianstad.se

KOM IHÅG ATT BERÄTTA FÖR OSS:
- Om du har några allergier, eftersom vi kommer att fika tillsammans.
- Om du har med dig en ledsagare, eftersom hen kommer räknas som en deltagare och ha en aktiv roll under workshopen.
- Om du har permobil eller rullstol; så att vi kan ta oss överallt där vi behöver vara.
- Om det är något annat vi behöver känna till för att vi ska ha en rolig workshop tillsammans

Vi anordnar aktiviteten på ett smittsäkert sätt och följer de rådande riktlinjer och rekommendationer som gäller vid arrangemangets genomförande. Vi gör riskbedömningar och anpassningar inför aktiviteten. Vi håller avstånd i största möjliga mån. Vi delar upp i mindre grupper vid behov. Tvål, vatten, handsprit och toaletter finns på plats. Kom i kläder som lämpar sig för aktiviteten och ta med dig egen vattenflaska. Alla deltagare har också ett personligt ansvar för att skydda sig själv och andra för smitta, stanna till exempel hemma vid sjukdomssymtom.

Pris

Gratis

Åldersgräns

13-18 år

Arrangör

Kulturhuset Barbacka

lov@kristianstad.se

0734698069