Tor 06 Juli 2023 19:00

Rockabilly Fabulous

Tivoliscenen/Tivoliparken, Kristianstad
Modern Rockabilly – men allra mest Fabulous!
Med en stor dos glädje, energi och musikalitet bjuder superproffsen i Rockabilly Fabulous på ett avväpnande framträdande i toppklass med massor av ös, glitter och kvinnlig power!
Lite som ett kvinnligt The Baseballs gör duon och deras band sina egna tolkningar av låtar som Elton Johns ”I’m Still Standing” och Roxette’s ”The Look”, varvat med egenskrivet material i modern rockabillytappning. De har roterat på radio och gästat TV. Julen 2021 gjorde de en 18 datum lång julturné landet runt med The Boppers och Brolle.

Ann Björling – Har jobbat 23 år professionellt som sångerska. Hon har körat i studio och live bakom andra av Sveriges stora artister. Just nu kan ni höra henne i Masked singer där hon körar bakom, i stort sett, alla nummer. Hon har även gjort ett stort antal utlandsturnéer och uppträtt i de fina salongerna som tex Royal Albert Hall, Wembley och Hollywood Bowl.

Frida Brunzell – Har jobbat över 25 år som professionell sångerska och är utbildad dansare. Ni har sett och hört henne i husbandet på Idrottsgalan och som körsångerska bakom Sveriges artistelit på Tv, radio och scener runt om i landet. Hon har också hoppat in och sjungit i Let´s dance, jobbat med Stings producent Pete Smith och sångcoachat artister i bl.a. Melodifestivalen och Diggiloo.

Foto: Lena Nilsson

Pris

Fri entré

Arrangör

Kristianstads kommun

david.andersson@kristianstad.se

072-8857834