Lör 06 Maj 2023 19:00

No Business Like Show Business

Kulturkvarteret, Kristianstad
No Business Like Show Business är en musikalföreställning i två akter som ingen äkta musikalfantast har råd att missa. I Kristianstad gästas konserten av fantastiska Gunilla Backman.

Vi presenterar fyra solister kända från både Sveriges och världens musikalscener, Andreas Eldeen, Kim Bergkvist, Johan Wikström och Kristina Hahne – som tillsammans med Gunilla Backman – bjuder publiken på de största och mest kända musikallåtarna.

Klassiska låtar ur välkända musikaler

Publiken får lyssna till bland annat låtar ur Chess, Annie Get Your Gun, Les Misérables, Jesus Christ Superstar, Så som i himmelen, We Will Rock You, Beauty And the Beast, Company och Frozen, men också ytterligare pärlor från ”smalare” musikaler. Det blir klassiska musikalteman såsom romantik, olycklig kärlek, skräck och fantasi. Med sina fantastiska röster tar Andreas, Kim, Johan och Kristina med dig på en resa bortom de välputsade premiärleendena. För vad rör sig egentligen i huvudet på en musikalartist? Vad har de sett och varit med om som publiken aldrig fått veta?

Närmare Broadway och West End än musikalföreställningen No Business Like Show Business går inte att komma.

En storslagen musikalfest helt enkelt!

Gästartist: Gunilla Backman
Solister: Andreas Eldeen, Kim Bergkvist, Johan Wikström och Kristina Hahne
Musiker: Jan Erik Sääf, Olof Löfgren, Kalle Magnusson, Peter Fältskog

Information hittar du på kulturkvarteret.com