Tis 20 Juli 2021 12:00

6-18 år: Aktivitetsdag

Centralskolan, Kristianstad
Aktiviteter för ett bra och betydelsefullt sommarlov.
Vi kommer att hålla i varierande aktiviteter under totalt sju dagar: fotboll, basket, dans, spökboll och lekar. Vi håller till på olika ytor på Centralskolans skolgård och har möjlighet att dela upp olika åldrar och i mindre grupper.

Alla som är mellan 6-18 år är välkomna att delta och det är drop-in som gäller. Det betyder att du inte behöver anmäla dig. Platserna är begränsade. Om det blir fullt så delar vi ut biljetter som garanterar en plats till nästa dag.

Vi anordnar aktiviteten på ett smittsäkert sätt och följer de rådande riktlinjer och rekommendationer som gäller vid arrangemangets genomförande. Vi gör riskbedömningar och anpassningar inför aktiviteten. Vi håller avstånd i största möjliga mån. Tvål, vatten, handsprit och toaletter finns på plats. Kom i kläder som lämpar sig för aktiviteten och ta med dig egen vattenflaska. Vid dåligt väder flyttar vi in till idrottshallen, men i första hand är vi utomhus med kläder efter väder. Alla deltagare har också ett personligt ansvar för att skydda sig själv och andra för smitta, stanna till exempel hemma vid sjukdomssymtom.

Pris

Gratis

Åldersgräns

6-18 år

Arrangör

City Skol-IF

samirbinomar6@gmail.com

0734892425