Lör 20 Juli 2024 21:00

Uno Svenningsson

Musik
Rökeriet mellan Åhus & Yngsjö, Kristianstad
Uno Svenningsson firar 40 år som artist och kommer till Åhus Visfestival!

Uno Svenningsson firar 40 år som artist och åker ut på jubileumsturné! Ett av stoppen, Åhus Visfestival!

Nu står det klart att den folkkära artisten Uno Svenningsson tar med sig sitt otroliga band och sina tidlösa låtar runt om i landet under sommaren. Publiken kommer få njuta av magiska kvällar fyllda med musik och värme. Turnén, som sträcker sig från juni till augusti, kommer bjuda på en rad oförglömliga uppträdanden på ikoniska platser runtom i landet. Publiken kan förvänta sig en konsertupplevelse utöver det vanliga när Uno Svenningsson tar dem med på en musikalisk resa genom hans imponerande repertoar.

För Uno Svenningsson handlar musiken om självuttryck och välmående. Genom åren har han utforskat olika teman och stilar, samarbetat med andra stora artister och skapat en omfattande låtskatt. Nu, med 40 år som artist i bagaget, firar Uno sitt musikaliska arv med en jubileumsturné våren 2024. Flankerad av sitt band kommer han bjuda på allt från odödliga klassiker och ny musik – låtar som både berör och får oss vilja dansa.

– Åren går fort. Tänk att jag har haft möjligheten att få jobba med musik i 40 år, och att jag fortfarande har lusten och kreativiteten kvar. Att kunna åka ut med mitt band och få göra en jubileumsturné är ju helt fantastiskt. Ser verkligen fram emot 2024, hälsar Uno Svenningsson.

Mer info och hela programmet: https://ahusvisfestival.se/

TIDER & BILJETTER
Insläpp: från 19.00.
Showstart: 21:00.
Åldersgräns: 18 år

Förköp: 495 kr (ink. moms) via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop City och Direkten ombud.

Boka bord på: https://www.rokeriet.se/, 044-249121 eller info@rokeriet.se

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med krögarnätverket i Åhus.

Åldersgräns

18 år.

Arrangör

Kulturföreningen Äntligen i samarbete med krögarnätverket i Åhus.

hej@ahusvisfestival.se