Fre 05 Apr 2024 20:00

Releasefest: Amanda Fondell

Musik
Biljardkompaniet, Kristianstad
Amanda Fondell har släppt nytt, det innebär releasefest!

Amanda Fondell har släppt sin nya EP 'Excuse Me, I Just Need To Scream' och detta ska självklart firas! Den 5 april bjuds det in till releasefest, så gör er redo för party!

Amanda Fondell besitter en av Sveriges mest unika röster. Genom sin 13 år långa karriär har Fondell släppt musik både independent och som signad artist. Förutom sitt eget artisteri är hon även förlagd låtskrivare hos BMG Rights Management i Tyskland och är en stigande stjärna på hemmaplan samtidigt som hon börjat bygga en karriär internationellt.

Amanda klev rakt in i rampljuset när hon vann svenska Idol 2011. Albumet 'All This Way' har uppnått Platinum i Sverige och hon har gjort ett antal samarbeten genom åren, däribland med världsartisten och producenten Axwell (Swedish House Mafia).
Amanda har uppträtt på nationell TV och radio många gånger i program som TV4 Nyhetsmorgon, Sommarkrysset, Allsång På Skansen, Idol, Bingolotto, Musikhjälpen med flera, samt på stadsfestivaler och arenascener över hela landet.

Efter en tids arbete mot ett nytt och råare sound tillsammans med sitt nya team, cementerar den nya EP:n ‘Excuse Me, I Just Need To Scream’ Amanda Fondell som en av Sveriges mest intressanta och nytänkande artister, låtskrivare och producenter.
Amanda Fondell är tillbaka för att stanna; “Med ett rått sound känner jag att jag återvänder till den indiepop/rock-stil som har präglat min musik”, sa hon i en intervju med Kristianstadsbladet.

Lyssna på EPn:
https://orcd.co/amandafondell_scream

TIDER / INFO
Fri entré
Showstart ca: 20:00
Åldersgräns: 18 år.

Mer om tillgänglighet hittar du här:
http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Äta innan showen? Boka bord på boka@biljardkompaniet.se, meny finns på www.biljardkompaniet.se.

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen. Med stöd av Studiefrämjandet Skåne-Blekinge, Kulturrådet, Svensk Live, Skånsk Live, Region Skåne och Kristianstads kommun.

Pris

Fri entré!

Åldersgräns

18 år.

Arrangör

Kulturföreningen Äntligen

info@kulturforeningenantligen.se