Festivalsommar

I sommar duggar festivalerna tätt i Kristianstad.

Bara att välja och vraka!

 

ÅHUS BEACHHANDBOLL FESTIVAL

Mellan den 14 och 23 juli fylls stranden nere på Täppet i Åhus med handbollsspelare i alla åldrar. Passa på att besöka Åhus Beachhandboll Festival när de i år fyller 25 år.

 

KRISTIANSTAD ROCKFEST

15 – 16 juli är det dags för Kristianstad Rockfest i Tivoliparken. Band som Hardcore Superstar, Sahara Hotnights, Dark Funeral och John Lindberg Trio avlöser varandra på scenen. För alla som minns Tivolirock med nostalgi i blicken gör rätt i att ta sig till Tivoliparken de här dagarna.

 

ÅHUS BEACHFOTBOLL

2-9 juli är det dags för sommarens hetaste fotbollsfest. Då är det dags för Nordens största beachsoccerturnering som arrangeras på Täppetstranden i Åhus.

Här börjar sommaren!

 

RIX FM FESTIVAL 2022

Nu drar Rix FM ut på turné igen och den 10 augusti kommer de till Stora Torg i Kristianstad. Artister som Eagle Eye Cherry, Hanna Ferm, Cazzi Opeia och Alvaro Estrella kommer att få hela stan att gunga. Nu snackar vi folkfest!

 

OWL FESTIVAL

Gör dig redo för tredje upplagan av Owl Festival! Evenemanget är en tvådagarsfestival med fokus på hard dance music och kommer hållas på ett gammalt militärområde i Norra Åsum.

 

JAMBOREE22

Passa på att besöka scouternas egna festival Jamboree22 som pågår mellan den 30 juli och 6 augusti. Under en fullspäckad vecka kommer över 11 000 scouter uppleva drömmen om en hållbar värld. Besök detta jätteläger på lägerfältet i Norra Åsum.

Carina Adamsberg, 2022-06-22