Tis 31 Okt 2023 19:30

Joshua Hyslop

Kulturkvarteret Kristianstad, Kristianstad
Upplev magi med Joshua Hyslop – en av Kanadas mest talangfulla singer/songwriter! Förra året tog han Nordamerika med storm när hans släppte sitt femte album – Westward.

Nu är tiden även inne för Skandinavien och Kristianstad att upptäcka detta musikaliska fenomen! Ett än så länge kanske ganska obekant namn. Eller kanske inte… det kan vara så att det bara är media som inte upptäckt honom för Hyslop har streamats över 300 miljoner gånger!

Se till att inte missa denna unika möjlighet att uppleva den hypnotiska rösten och de berörande låtarna från Joshua Hyslop. Sätt ett stort kryss i kalendern för den musikupplevelsen som väntar oss i oktober!

”Hållandes en gitarr, det är min tröstkudde,” säger Joshua Hyslop, folk-popartisten från Vancouver. Under de senaste två åren har han brottats med ångest- och depressionsepisoder utlösta av att bli förälder, förlusten av två vänner och självklart en aldrig sinande pandemi. Alla dessa emotionella floder har lett honom tillbaka till en väg – behovet av att skapa musik.