Lör 22 Jan 2022 12:00

INSTÄLLD Greta Get

Kulturhuset Barbacka, Kristianstad
En sanitär angelägenhet
Greta get på lördag den 22 januari måste ställas in med anledning av sjukdom. Vi försöker att hitta ett nytt datum och återkommer om det. Biljettköpare kommer att bli kontaktade inom kort.

I landet Apolonien, strax söder om evigheten i centrum av möjligheterna, bor den ohälsosamma Greta Get. Hon äter allt, slösar och förpestar som en hel fabrik och lever livet på andras bekostnad.

Men blåsfiskarna i havet har fått problem, och blåsfisk efter blåsfisk insjuknar i den förfärliga påssjukan! De telegraferar upp till Apolonien om hur illa det är ställt med det växande berget av plastpåsar som förorenar havet där de bor. Professor Skräp måste komma på besök för att berätta om hur vi kan omvandla skräp till bra saker. Till medryckande toner av världsmusik tas eleverna här med på en resa i hållbarhetens tecken. Medverkande: APOLONIA, som består av:
Ida Gustafsson – sång/berättare gitarr, skräpinstrument, Professor skräp, Gunvor Grönkål
Johan Ohlsson – dragspel, kör, Dr Broccoli
Olivia Longo – Greta Get

Ålder: 3-9 år
Längd: 40 min
Lokal: Kulturhuset Barbacka, Stora scenen
Antal platser: 40 st/föreställning
Biljetter: köps via telefon, mejl eller på plats.
044-13 56 50
barbacka@kristianstad.se En produktion från UNGA Musik i Syd, av och med Apolonia. Med anledning av den rådande smittspridningen har dubblerat föreställningen och sänkt antal publikplatser till 40 st. Vi placerar besökarna så att avstånd mellan sällskap kan hållas.

Fotograf: Janus Langhorn

Arrangör

Kulturhuset Barbacka

barbacka@kristianstad.se