Ons 19 Jan 2022 19:00

Kassi Valzza | Framflyttad

Kulturkvarteret, Kristianstad

Tyvärr måste vi meddela att Kassi Valazza kommer att bli framflyttat p.g.a. det rådande pandemiläget. Just nu försöker vi hitta ett nytt datum så snabbt vi kan, information har gått ut till alla biljettköpare.



Har du inte lämnat in din epost vid biljettköp mejla gärna din epost och ordernummer till oss på: Info@kulturkvarteret.com.

Kassi Valazza har numera sin bas i Portland, Oregon, men hennes sånger hämtar allt som oftast sin inspiration från uppväxten i Arizona med dess öppna vidder. Mörka hitorier från den vilda västern kombineras med en fin balansgång mellan melankolisk country och psychedelia. Och Kassis sång matchar den musikaliska inramningen perfekt. Debutalbumet "Dear Dead Days" kom 2019 och fick strålande kritik men när hon sedan skulle ut och turnera vet vi alla vad som kom i vägen. Men nu när det blir möjligt att resa och möta publik igen är vi stolta och glada att Kassi Valazza väljer att komma till Skandinavien för första gången!

"cause they're hard runnin' critters, and wild-eyed quitters / kicking up all they can find / that fool hardy man of mine"