Sön 19 Dec 2021 14:00

God Jul med Eva & Ingvar!

Musik
Kulturkvarteret, Kristianstad

Välkommen till konsert med Eva Jumatate och Ingvar Bengtsson. Liveframträdande med en magisk sångröst ackompanjerat av ljuvlig piano. Vi bjuder på en fantastisk upplevelse i en vacker miljö. Kom och fira julen med oss!

Eva
Eva Jumatate är en musikalartist, solosångare och skådespelare. Trots sin ringa ålder, 13 år, har Eva Jumatate stor scenvana. De senaste två åren har Eva sjungit sig in i folkets hjärtan. På meritlistan hittas ett flertal medverkanden i diverse talangtävlingar, i Tv4:s Talang 2019, TV serier för barn och huvudrollen i Matilda musikalen på Malmö Operan. Numera spelar Eva ”Alice” i musikalen ”Alice I Underlandet” på Kristianstadsteatern. Hon drömmer om att en dag kunna livnära sig på sitt artisteri och sprida glädje till alla via musiken.

Detta är Evas första konsert. ”Det är otroligt spännande att sjunga framför Kristianstadspubliken. Jag har längtat så mycket efter att få stå på scen igen! Det ska bli så roligt att sjunga tillsammans med min sångpedagog, Ingvar Bengtsson.

Ingvar
Ingvar startade sin musikaliska resa som låtskrivare. Som sångpedagog har han jobbat sedan 1994 i många olika sammanhang. Ingvars ambition är att sången och musiken ska spegla artistens livssituation så att känslan publiken får är personlig, berörande och äkta. I hans ögon kan musiken, uttrycket och helheten ha en starkt läkande och balanserande effekt.