Lör 18 Dec 2021 15:00

Vissna och Växa med Barbackas Danskompani

Barn & familj
Kulturhuset Barbacka, Kristianstad
För första gången på länge står äntligen Barbackas Danskompani framför en fysisk publik.

Vi vissnar och växer. När vi vissnar kan det bero på att vi finner motgångar och inte hittar de rätta verktygen för att blomstra. Den vackra blomman kan vissna, men kan även blomma på nytt. Fröet finns kvar i jorden, detta lilla frö, som har så mycket kapacitet och möjligheter. Fröet behöver bara de rätta verktygen och den rätta platsen att växa på. #enplatsattväxapå

Barbackas Danskompani består av ett gäng på 12 engagerade ungdomar med olika dansbakgrund, som förenas i viljan att få satsa det där lilla extra på sin dans. Tillsammans med pedagogerna Clara och Nichole har de under hösten arbetat fram denna föreställning, en så kallad "work-in-progress", som kommer att byggas vidare på under våren 2022. Deltagarna är med i hela processen från idé till föreställning, där vi arbetar professionellt med koreografi, ljussättning och kostym.

Varmt välkommen att se VISSNA & VÄXA med Barbackas Danskompani!

LÄNGD:
30 minuter

BILJETTER:
30 kr
Bokas via receptionen på 044-13 56 50, barbacka@kristianstad.se
Barn under 7 år går gratis, men du behöver boka sin plats.

COVID-19
Vi har begränsat publikantalet till 50 personer/föreställning, vilket underlättar för alla att hålla avstånd.

Även om många restriktioner kopplad till covid-19 är borttagna följer vi precis som tidigare Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Tänk på att undvika trängsel och stanna hemma när du är sjuk.

Arrangör

Kulturhuset Barbacka

barbacka@kristianstad.se