Lör 22 Jan 2022 19:00

Hits & Historier 64-66 | Framflyttad

Kulturkvarteret, Stora Salen, Kristianstad
Kära besökare!
På grund av rådande restriktioner så har arrangör valt att flytta fram Hits & Historier 64-66. Nytt datum för Kristianstad är den 4 november 2022 kl 19:00. Din inköpta biljett gäller till det nya datumet.

I rock- & soul-föreställningen "Hits & Historier 64-66" tar artisten Daniel Brunskog med er med på en resa till populärmusikens gyllene era. Med tio musiker på scen tar kvällen sitt avstamp i The Ed Sullivan Show den 9 februari 1964, då The Beatles uppträdde inför amerikansk publik för första gången och därefter följer en underhållande och fartfylld analys av hur den brittiska rockvågen sköljde in över Amerika, blandade upp allt som tidigare varit och lade grunden till pop- och rockmusiken som vi känner den idag.

Med hits av bland andra The Beatles, The Beach Boys, The Supremes, Bob Dylan, The Rolling Stones och Aretha Franklin ger föreställningen liv åt åren och låtarna som kom att definiera en hel generation. Välkommen på en kväll du sent ska glömma med musiken som du aldrig har glömt!