Lör 25 Sep 2021 20:00

Mikael Rickfors

Musik
Biljardkompaniet, Kristianstad
En garanterad nostalgikväll!

Mikael Rickfors är ett legendariskt namn inom svensk pop/rock, inte bara för hans roll som sångare i The Hollies på sjutiotalet eller hans klassiska åttiotalshymn "Vingar för pengarna", utan som en av landets bästa rocksångare någonsin. Mikael är även känd för att ha medverkat i bandet Grymlings, Denna kväll kommer Mikael att framföra en blandad repertoar från sin stora låskatt.
Det kommer garanterat bli en nostalgikväll!


TIDER / BILJETTER
Med anledning av gällande restriktioner säljs biljetter endast som förköp och bordsbokning sker i samband med köpet av biljetter. Samtliga biljetter till personer i ett sällskap som vill sitta tillsammans vid ett bord måste köpas vi ett och samma tillfälle, ett sällskap kan maximalt bestå av 8 personer.
För att minska risken för trängsel vid insläpp är biljetterna uppdelad i kategorier med olika ankomsttid som väljs vid köpet av biljetter. En biljett är inte giltig före vald ankomsttid.

Förköp: 295 kr (Medlem/student 270 kr) via www.tickster.com.
Showstart ca: 20:00
Åldersgräns: 18år
Biljardkompaniets meny finns på: www.facebook.com/biljardkompaniet


Kom ihåg!
* Stanna hemma om du är sjuk.
* Tvätta händerna.
* Nys och hosta i armvecket.
* Håll avstånd och ta personligt ansvar.

Mer om biljetter och tillgänglighet hittar du här: kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Amplifi, Studiefrämjandet Skåne-Blekinge, Kulturrådet, Svensk Live, Skånsk Live, Region Skåne och Kristianstads kommun.

Åldersgräns

18 år.

Arrangör

Kulturföreningen Äntligen

info@kulturforeningenantligen.se