Ons 28 Juli 2021 10:00

Sommarutflykt till Ekenabben

Skogen, Ekenabben
I år är det Friluftslivets år! Följ med på utflykt till naturen.
Följ med på en utflykt till Ekenabben för en dag av äventyr med håvning och andra friluftsaktiviteter för familjer med barn mellan 6 och 18 år. Vuxna ansvarar för sina barn. Barn över 13 år kan åka på utflykten själva med vårdnadshavares godkännande.

Samling klockan 10.00 på Näsby IP. Bussen avgår klockan 10.15. Vi är tillbaka på Näsby IP igen klockan 15.00. Ta med egen lunch, fika ingår. Meddela om du har specialkost eller allergier. Ta med dig egen vattenflaska med vatten. Tänk på att ha på dig kläder som fungerar bra utomhus och eventuellt solkräm. Flytvästar kommer finnas på plats.

Du kan anmäla dig på olika sätt, till exempel per telefon. Ta kontakt med Urbana Hembygdsgårdens personal (från vecka 25) för mer information och anmälan. Begränsat antal platser och begränsat antal anmälningar per familj/barn/ungdom.

Vi anordnar utflykterna på ett smittsäkert sätt och följer rådande riktlinjer och rekommendationer som gäller vid aktivitetens genomförande. Vi gör riskbedömningar och anpassningar inför utflykterna, begränsar platser och håller avstånd i största möjliga mån. Handsprit finns på plats. Kom i kläder som lämpar sig för aktiviteten. Alla deltagare har också ett personligt ansvar för att skydda sig själv och andra för smitta, stanna till exempel hemma vid sjukdomssymtom.

Pris

Gratis

Arrangör

Kultur- och fritidsförvaltningen/Urbana Hembygdsgården

urbana@kristianstad.se