Tis 02 Nov 2021 19:00

Ghost Of Paul Revere (US)

Biljardkompaniet, Kristianstad
Sätt ett kryss i kalendern den 2 november – för då kommer Ghost Of Paul Revere till stan!

Ghost of Paul Revere har ofta placeras i folk/bluegrass-fållan eftersom sättning med gitarr, bas och banjo för tankarna dit. Men någon traditionell musik handlar det inte om.

Trion från Portland, Maine formades av Radiohead, Beatles, Led Zeppelin och Pink Floyd och deras låtar är mer indiepop än folk. Men med närheten, intensiteten och energin från den bästa folkmusiken.

Ghost of Paul Revere har mycket gemensamt med band som Mipso, Caamp, Susto, Wilderado och Trampled By Turtles. Både i sättet att skapa musik och i förmågan att nå en publik som normalt sett gör allt för att undvika banjo.

Hösten 2020 släpptes deras tredje album "Good At Losing Everything" i Europa via svenska etiketten Rocksnob. Ghost of Paul Revere har varit på väg hit flera gånger för att presentera låtarna från nya plattan. Sätt ett kryss i kalendern den 2 november – för då blir det äntligen av!

TIDER / BILJETTER
Förköp: 235 kr (Medlem/student 200 kr) via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop city Kristianstad och Direkten ombud.
Showstart ca: 20:00
Åldersgräns: 18år

Biljardkompaniets meny finns på: kristianstad.kyparn.se/biljardkompaniet eller www.facebook.com/biljardkompaniet

Mer om biljetter och tillgänglighet hittar du här: kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Kompakt Disk, Studiefrämjandet Skåne och Blekinge samt Kristianstads kommun.

Åldersgräns

18 år.

Arrangör

Kulturföreningen Äntligen

info@kulturforeningenantligen.se