Fre 23 Juli 2021 10:00

6-18 år: Sommarutflykter

Olika, Olika
Följ med på sommarutflykter till olika platser och aktiviteter.
Vi utforskar och åker till olika platser som till exempel naturen, stranden och roliga aktiviteter i Kristianstads kommun. Du får vara med och ge förslag. Utflykterna veckoplaneras utifrån ålder, önskemål, väder och arrangemang som sker i Kristianstad.

Utflyktsprogram:
Programmet uppdateras efterhand och finns på vår hemsida samt Facebook ”urbanaochvolontarer”. Exakta tider för aktiviteterna kan variera beroende på utflykt.
Avresa sker oftast från Gamlegården, men vissa tillfällen gör vi även stopp på andra områden i Kristianstads kommun för att hämta upp deltagare.

Anmälan:
Du kan anmäla dig på olika sätt, till exempel per telefon. Ta kontakt med Urbana Hembygdsgårdens personal (från vecka 25) för mer information. Begränsat antal platser och begränsat antal anmälningar per familj/barn/ungdom.

Vi anordnar utflykterna på ett smittsäkert sätt och följer rådande riktlinjer och rekommendationer som gäller vid aktivitetens genomförande. Vi gör riskbedömningar och anpassningar inför utflykterna, begränsar platser och håller avstånd i största möjliga mån. Handsprit finns på plats. Kom i kläder som lämpar sig för aktiviteten. Alla deltagare har också ett personligt ansvar för att skydda sig själv och andra för smitta, stanna till exempel hemma vid sjukdomssymptom.

Pris

Gratis

Åldersgräns

6-18 år

Arrangör

Urbana Hembygdsgården

urbana@kristianstad.se

0734-698221