Tor 05 Aug 2021 18:00

6-18 år: Prova på klättring

C4 Climbings Klätterlokal, Kristianstad
Prova på klättring hos oss! Utmana höjdrädslan på ett roligt sätt.
Under sommarlovet kan du prova på klättring hos oss på C4 Climbing Club. Utmana dig själv eller kompisarna på våra roliga klätterväggar varje torsdag från 24 juni till 12 augusti. Du får en genomgång av säkerheten och regler och sedan får du klättra och ha kul i en timme. Våra aktivitetsledare tar väl hand om er.

Vi kommer att ha 2 prova på-pass varje torsdag. När du bokar kan du i första hand endast boka ett av passen.
Torsdag 18.00-19.00
Torsdag 19.00-20.00

Då vi har begränsat antal platser så krävs anmälan. Boka din plats och ange vilket pass och datum genom att maila till C4climbing@hotmail.com

Vi anordnar aktiviteten på ett smittsäkert sätt och följer de rådande riktlinjer och rekommendationer som gäller vid arrangemangets genomförande. Vi gör riskbedömningar och anpassningar inför aktiviteten. Vi är inomhus och håller avstånd i största möjliga mån. Vi delar upp i mindre grupper vid behov. Tvål, vatten, handsprit och toaletter finns på plats. Kom i träningskläder och ta med dig egen vattenflaska. Alla deltagare har också ett personligt ansvar för att skydda sig själv och andra för smitta, stanna till exempel hemma vid sjukdomssymtom.

Pris

Gratis

Åldersgräns

6-18 år

Arrangör

C4 Climbing Club

c4climbing@hotmail.com

0760-14 00 33