Ons 25 Aug 2021 19:00

The Byson Family

Biljardkompaniet, Kristianstad
The Byson Family, med Kristianstadsfavoriten Phil Campbell i spetsen, kommer till Kristianstad!

The Byson Family från Glasgow gör en miniturné där Kristianstad får äran att vara med. Den kända rösten kommer från Phil Campbell, som tidigare frontade de bluesrockiga Kristianstadsfavoriterna Temperance Movement.
Övriga medlemmar är inga noviser: Allan James (Jon Fratelli), Michael McDaid (Paulo Nutini), Christian Fleetwood och Chris Russell (The 68's), med över 180 miljoner spelningar på Spotify.
Ett allstar-band som blandar soul och rock på ett alldeles eget sätt. Grunden för bandet är den gemensamma kärleken till amerikansk västkust-musik. Och en beundran för mästerliga låtskrivare som The Band/Neil Young/Springsteen och Teenage Fanclub. Definitivt något för er som gillar Temperance Movement!
Trots den korta tiden sen starten och en pågående pandemi har de genomfört ett antal utsålda, hyllade spelningar och de har även lyfts till skyarna av BBC Radio och Rolling Stone Magazine.

TIDER / BILJETTER
*Biljetter släpps längre fram*
Showstart ca: 20:00
Åldersgräns: 18år

Biljardkompaniets meny finns på: kristianstad.kyparn.se/biljardkompaniet eller www.facebook.com/biljardkompaniet

Mer om biljetter och tillgänglighet hittar du här: kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Kompakt Disk, Studiefrämjandet Skåne och Blekinge samt Kristianstads kommun.

Åldersgräns

18 år.

Arrangör

Kulturföreningen Äntligen

info@kulturforeningenantligen.se