Ons 03 Nov 2021 19:00

Äntligen Roligt: Marika Carlsson

Biljardkompaniet, Kristianstad
Äntligen kommer hon till oss - Marika Carlsson!
* NYTT DATUM, IGEN *

Marika Carlsson är en av Sveriges idag absolut mest aktuella komiker. En smart, charmig och utmanande komiker med exceptionell fingertoppskänsla. Vid två tillfällen har hon korats till ”Årets kvinnliga stå upp komiker” på Svenska Standupgalan. Genom åren har Marika medverkat i ett flertal olika humorprogram, senast i ”Bäst i Test” SVT och Melodifestivalen 2019.

Marika har två kritikerrosade soloshower bakom sig: senast ”Jag är Gud” som hade Sverigeturné 2016-2017 och innan dess ”En negers uppväxt” som hon turnerade med under åren 2010-2015. Den finns nu att streama på Netflix.

Support: Marcus Johanssons är komikern som säger det du inte tänker. Senast Marcus stod på Äntligen Roligts scen var det med sin bejublade föreställning "Nu tar vi över Härjedalen". Tillsammans med Fritte Fritzon är han hjärnan bakom den prisbelönta klubben Oslipat. Fler namn tillkommer.
Konferencier: Joel Andersson.


TIDER / BILJETTER
Insläpp: 19:00
Showstart ca: 20:00
Förköp: 100kr (Medlem/student 80kr) via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop city Kristianstad och Direkten ombud.
Dörren: 150 kr (Medlem/student: 130 kr) Obs, i mån av plats.
Åldersgräns: 18år.

Mer om biljetter och tillgänglighet hittar du här:
kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Äta innan showen? Boka bord på 044-200075, meny finns på kristianstad.kyparn.se/biljardkompanieteller www.facebook.com/biljardkompaniet

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Studiefrämjandet Skåne och Blekinge samt Kristianstads kommun.

Pris

Förköp: 100kr (Medlem/student: 80kr) via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop city Kristianstad och Direkten ombud. Dörren: 150 kr (Medlem/student: 130 kr) Obs, i mån av plats.

Åldersgräns

18 år.

Arrangör

Kulturföreningen Äntligen

info@kulturforeningenantligen.se